Theater

Huiskamertheater

Il Duo begeeft zich sinds een aantal jaar op het theater pad. In 2008 heeft Il Duo speciaal voor de theatervoorstelling ‘Brasserie la Mère’ van het Plantsoentheater in Leiden een Franse chansonrepertoire ingestudeerd. Sindsdien zijn Franse chansons een terugkerend thema in de voorstellingen van Il Duo.

Voor de Muzikale Kerstwandeling in Noordwijk maakt Il Duo ieder jaar een nieuwe minivoorstelling. In de mooiste woonkamers van de Noordwijkse binnenstad voert Il Duo het publiek, met een programma bestaande uit de mooiste Nederlands en Franstalige kleinkunstliedjes, mee naar een andere (meestal mooiere) wereld.

Wilt u Il Duo boeken voor in uw (huiskamer)theater? Dat kan! Stuur ons een mailtje en wie weet nemen we u en uw vrienden binnenkort mee in de wondere wereld van Il Duo.

Straattheater

Na succesvolle deelname aan het straattheaterfestival De Gouden Pet in Leiden in 2012 (Il Duo werd derde!) hebben we de smaak te pakken. Met accordeon of piano vertelt Il Duo u de mooiste, ontroerendste en grappigste verhalen. Samen met Juan de Hond bezingt Il Duo de kleine geneugten des levens. Il Duo werkt regelmatig samen met de wereldbefaamde flamencogitarist Uno en vormt zo het spectaculaire trio Il Duo + Uno. (www.gerbentuin.nl)

Il Duo + Uno (en Juan de Hond) boeken als straattheater? Neem gerust contact met ons op!