Feesten en partijen

Bij een afstudeerborrel, huwelijksreceptie of uitgebreid diner brengt live muziek vaak net dat beetje extra sfeer waardoor de avond nog meer speciaal wordt. Maar u wilt natuurlijk ook graag bijpraten met oude bekenden. Il Duo is ideaal voor live muziek op uw borrel. Niet opdringerig, maar wel sfeervol op de achtergrond aanwezig.

Voor de meeste gelegenheden heeft Il Duo de benodigde apparatuur in huis.

Thema

Il Duo gaat graag nieuwe uitdagingen aan. Voor een thema-avond passen wij waar mogelijk onze playlist aan. Zo heeft Il Duo in het Aviodrome te Lelystad een speciale jaren 40-50 avond verzorgt met liedjes van Marlene Dietrich, Vera Lynn en de Andrew Sisters. Maar voor een Franse chanson avond, een kinderprogramma met liedjes van Annie M.G. Schmidt of een kerstconcert draaien wij onze hand ook niet om. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een programma op maat.

Verrassingsact

Tevens is er de mogelijkheid dat wij een speciaal liedje maken of toepasselijke tekst op een bestaand liedje maken voor verjaardag, huwelijk of afstudeerborrel, en het geheel brengen met trekharmonica met een leuke act.

Liedmachine.nl

Il Duo werkt sinds kort samen met http://www.liedmachine.nl. De liedmachine schrijft speciaal voor u een speciale tekst op maat op elk bestaand nummer. Mocht je nou héél graag een leuke act willen verzorgen, maar durf je zelf niet goed? Il Duo gaat graag op reis om een feestje onvergetelijk te maken met een persoonlijke act. Het muzikale duo Il Duo verzorgt al jaren de muzikale omlijsting bij bruiloften en partijen en is ondertussen ook een bekend gezicht op straattheaterfestivals. Onder begeleiding van piano of accordeon kan het lied naar eigen wens ten gehore gebracht worden. Il Duo is zowel bekend met het plat Amsterdams accent als met de Gooise R! U roept, de liedmachine draait!